Ревнивец с разбито сърце запали къщата на свой приятел в пловдивското

...
Ревнивец с разбито сърце запали къщата на свой приятел в пловдивското
Коментари Харесай

Ревнивец пощуря от яд, взе туба с нафта и запали къщата на свой приятел в Старо Железаре

Ревнивец с разрушено сърце възпламени къщата на собствен другар в пловдивското село Старо Железаре. Причината за крайните дейности били любовните несполуки на пиромана.

Сашо Александров имал романс с млада госпожица. В края на 2017 година, дамата поставила завършек на връзката им. За разрушеното си сърце Сашо обвинил свои другар. Той считал, че другарят му е желал за себе си дамата. Отношенията сред мъжете се развалили. Близо година Сашо страдал по обичаната си и по този начин не дал прошка на приятеля си за станалото.

Една нощ през юли 2018 година, разгневен Александров взел туба с нафта и се отправил към дома на своя прочут. Било среднощ, когато Сашо залял със запалителната течност дървената структура на покрива, в която спело фамилията на набелязаната цел.

Къщата, в която имало и деца, пламнала. Въпреки намесата на пожарникари, постройката претърпяла съществени материални вреди. Слава богу фамилията се разминало с уплах.

Според данни на прокуратурата вредите са на стойност над 42 хиляди лв..

Сашо Александров се изправи пред съда с повдигнато обвиняване за палежа, при който е имало заплаха за живота на цяла фамилия. Пироманът бе доведен от пандиза, където изтърпява наказване „ отнемане от независимост ”.

Сашо обаче застана самичък пред съда. Оказа се, че юристът му е в болница с диагноза COVID-19 и не може да поеме отбраната. Това наложи отсрочване на съвещанието, което е първо по случая. В правосъдна зала стана ясно, че Сашо напълно е признал виновността си. Той даже е подготвен на съглашение с държавното обвиняване.

Александров още веднъж ще застане пред съда в края на януари, когато ще научи и наказването си.

Заб: Снимката е илюстративна
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР